2010. május 26., szerda


Íme lemezbemutatónk második része! Jó olvasást!;)

A Blue October új lemezzel kezdte a 2009-es évet, aminek Approaching Normal nevet adta.
Kezdjük egy rövid kis ismertetővel, kik is ők? Egy Texasi banda ami 1995-ben alakult és egy testvérpáros is zenél a bandában. Az egy tesó Justin Furstenfeld a frontembere a zenekarnak. Ha minden igaz, akkor a banda nevét Justin tesója Jeremy inspirálta, aki 1997 Októberében balesetet szenvedett. Eddig összesen 5 albumot hoztak össze, valamint két koncertfelvételes lemezük is megjelent.

Néhány személyes kedvencem az előző albumokról:

Hate me-Foiled




Into the Ocean-Foiled



A quiet mind-History For Sale



Calling you- History For Sale




De térjünk át az új albumukra. Tizenegy új számot hoztak el nekünk. Mindenki megtalálja a neki valót. A Blue October hozta megszokott formáját, zenei hangzását. Nekem leginkább a Say it tetszett bár némileg hasonlít a Metro Station Shake it-jére leginkább a refrén de, szerintem ez nem gond, mert két különböző stílusról beszélhetünk. A másik kedvencem a Blue Skies, ami egy vidámabb számnak számít egészen megragadott a hangulata. Talán még a The End fogott meg ez már egy melankolikusabb szám van benne valami titokzatosság. A Shuold be Love egy igazi Blue October szám szerintem ami minden albumban megtalálható hasonló hangzású. Szerintem "Weight of the World" a legpocsékabb számuk semmi, October hangzása nincsen.

Itt számok listája:


1. "Weight of the World"
2. "Say It"
3. "Been Down"
4. "My Never" J
5. "Should Be Loved"
6. "Kangaroo Cry"
7. "Picking Up The Pieces
8. "Jump Rope.
9. "Blue Skies"
10. "Blue Does"



Hogy miért pont ŐK? Nem tudom. Elvarázsoltak de nagyon. Egy igazán jó Rockbanda az övék igaz hogy kevésbé ismertek, itt nálunk én szívből ajánlom mindenkinek a zenéjüket, mert sokszínű.

(Lemezüket sajnos nem lehet kapni, már jártam úgy hogy használtan sikerült szereznem Magyarországon nem kapható CD-t bolhapiacon, turkálóban. Hajrá;) )

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Friends

Followers

Fave This

My Band Copyright © 2009 Not Magazine 4 Column is Designed by Ipietoon Sponsored by Dezigntuts